Workshops

Kent u het gevoel? U en uw collega’s worden uitgenodigd op een workshop, waar jullie samen zullen brainstormen over een nieuwe communicatie-aanpak. Gedreven door uw enthousiasme staat u een kwartier te vroeg op de afgesproken locatie, helemaal klaar om u volledig in de strijd te gooien. Wat blijkt? U en uw collega’s zitten de komende uren aan een tafel en komen in de tussentijd niet meer van jullie stoel. Uw enthousiasme zakt al snel weer naar een laag niveau. Dit is een gemiste kans...

Workshops4

Bij Sigmund pakken we de workshops net dat tikkeltje anders aan. Uw persoonlijke mening staat centraal, daarom betrekken we u en uw collega’s volop tijdens de sessie. We doen dit niet alleen door u de juiste vragen te stellen, maar ook door intensief samen te werken. Dit kan op verschillende manieren: een goed voorbereid rollenspel, een leuke teamactiviteit, interactieve brainstormsessies, of zelfs een sessie improvisatietheater. Op die manier steken we steeds een fun-aspect in uw workshop. Zo heeft u van begin tot einde een helder hoofd en zo komen we uiteindelijk samen tot het beoogde resultaat.

Krijgt u het al warm van al deze activiteiten? Dan zit het goed, want de term is niet voor niets “workshop”, toch? 

Workshops1

In onze workshops gebruiken we het model van de 5 B’s: bekijken, begrijpen, beleven, bewegen en bestendigen. Op die manier stellen we samen het nieuwe bedrijfsverhaalverhaal op. Dat koppelen we uiteindelijk aan uw communicatie-infrastructuur, campagnes en concepten. Zo zetten we samen uw strategie om in actie.

WORKSHOPS, TRAINING EN COACHING

Hoe tilt u communicatievaardigheden naar een hoger niveau? Met onze specifieke trainingen en coachingsessies werken we persoonlijk of in groep aan betere communicatieskills bij medewerkers én leidinggevenden.

Cases