Workshops

Ken je dat gevoel? Jij en je collega’s worden uitgenodigd op een workshop, waar jullie samen zullen brainstormen om samen aan het gewenste doel te komen. Gedreven door je enthousiasme sta je een kwartier te vroeg op de afgesproken locatie, helemaal klaar om je volledig in de strijd te gooien. Wat blijkt? Jullie zitten de komende uren aan een tafel en komen in de tussentijd niet meer van jullie stoel. Je enthousiasme zakt al snel weer tot het nulpunt. Dit is een gemiste kans...

Workshops4

Bij Sigmund pakken we de workshops helemaal anders aan. Jouw persoonlijke mening staat centraal, daarom betrekken we jou en je collega’s volop tijdens de sessie. We doen dit niet alleen door je de juiste vragen te stellen, maar ook door intensief samen te werken. Dit kan op verschillende manieren: een goed voorbereid rollenspel, een leuke teamactiviteit, interactieve brainstormsessies, gebruik van augmented reality en virtual reality of zelfs een sessie improvisatietheater. Op die manier steken we steeds een fun-aspect in de workshop. Zo heb je van begin tot einde een helder hoofd en komen we uiteindelijk samen tot het beoogde resultaat.

Krijg je het al warm van de gedachte aan zo’n workshop? Dan zit het goed, want de term is niet voor niets “workshop”, toch? 

Workshops1

WORKSHOPS, TRAINING EN COACHING

Hoe til je je communicatie en leiderschap naar een hoger niveau? Met onze specifieke trainingen en coachingsessies werken we persoonlijk of in groep aan betere communicatieskills bij medewerkers én leidinggevenden.

Cases