Wie zijn we?

Een bedrijf heeft niets belangrijkers dan mensen, zowel intern als aan de klantenzijde. Het belang van uw producten of diensten zit hem vooral in wat ze betekenen voor de mensen van wie uw bedrijf afhankelijk is. De gedachte dat bedrijfscommunicatie start bij uw eigen mensen, inspireert alles wat Sigmund doet en onderscheidt ons van de meeste concullega’s. Ook onze eigen organisatie, Sigmund, hebben we opgebouwd vanuit de vraag: wat willen wij betekenen voor onze mensen en voor de mensen in de bedrijven voor wie we werken? Kortom: wat is ons verhaal?

 
Boks

Full service

Naast onze eigen activiteiten maken we ook deel uit van een Europees netwerk van communicatiespecialisten. Dit netwerk, opgebouwd uit verschillende partnerorganisaties en professionele connecties, geeft ons de mogelijkheid om steeds een stapje verder te gaan in onze service. 

Via een partnership met Enterprise Ireland hebben we veel contacten met Ierse bedrijven. Het is een echte win-win situatie: zo hielpen we al enkele Ierse bedrijven met hun corporate communicatie, maar leren we ondertussen ook nog heel veel bij uit de startup-scene. Die kennis delen we graag met onze eigen klanten. 

Total Identity Antwerpen is de Belgische tak van de Total Identity Group. Door onze samenwerking in een grootschalig Europees netwerk, zijn we in staat om u een totaalpakket aan te bieden. Buiten onze eigen activiteiten, vullen zij onze services aan met het creëren van een corporate identity, een op maat gemaakte corporate branding en creatie van creatieve concepten en tools. 

 

Partners

Total Identity Antwerpen (TIA)

Total Identity Antwerpen is een dochterorganisatie van de Total Identity Group. Total Identity Group levert integrale dienstverlening, waarin strategisch advies steeds is gekoppeld aan creatieve ontwikkeling. Positionering en communicatieve issues worden benaderd vanuit marktkennis, topkwaliteit dienstverlening en de langdurige ervaring in de conceptuele benadering die typerend is voor de groep. Daarnaast investeert de Total Identity Groep doorlopend in innovatieve oplossingen voor ontwerp, communicatie, issue-management, multichannel publishing en identity management. Zo bedient Total Identity de organisaties die marktdynamiek ervaren als essentieel voor hun eigen succes.

www.totalidentity.com

Talerblend

Talerblend neemt je mee op een tocht vol inspiratie en kennis. Elk event, elke workshop en elke reis heeft een uniek thema en heeft een uniek gezelschap. Zo garanderen we telkens weer een interessante en nieuwe kijk op jouw business.

Are you ready to share, shake and shape your ideas?

www.talerblend.com

Limère & Partners

Luc Limère begeleidt mensen en organisaties in het veilig bereiken van hun bestemming. Zijn partners hebben elk een eigen expertise, waardoor u telkens kan rekenen op een op maat gemaakte oplossing. 

www.limere.eu

Wego’s

Marc Van den Eede van Wego’s mentort en traint u in public speaking en helpt u te communiceren met meer inzicht. Zijn workshops in verbindend communiceren zijn inspirerend en geven je een helder inzicht in je communicatie. 

www.wegos.be