Wie zijn we?

Een bedrijf heeft niets belangrijkers dan mensen, zowel intern als aan de klantenzijde. Het belang van je producten of diensten zit hem vooral in wat ze betekenen voor de mensen van wie je bedrijf afhankelijk is. De gedachte dat bedrijfscommunicatie start bij je eigen mensen, inspireert alles wat Sigmund doet en onderscheidt ons van de meeste concullega’s. Ook onze eigen organisatie, Sigmund, hebben we opgebouwd vanuit de vraag: wat willen wij betekenen voor onze eigen mensen en voor onze klanten? Kortom: wat is ons verhaal?

 
Boks

Full service

Naast onze eigen activiteiten kunnen we steeds rekenen op ons netwerk van partners. Dit netwerk geeft ons de mogelijkheid om steeds een stapje verder te gaan in ons aanbod: een totaalaanbod voor je hele bedrijf. 

 

Partners

Limère & Partners

Luc Limère begeleidt mensen en organisaties in het veilig bereiken van hun bestemming. Zijn partners hebben elk een eigen expertise, waardoor je telkens kan rekenen op een op maat gemaakte oplossing. 

www.limere.eu

Erwin Knuyt

Voor onze workshops over leiderschap en cultuur kunnen we steeds rekenen op Erwin Knuyt (Knuyt, Heyninck & Partners). Zijn analytisch vermogen en resultaat-gedreven aanpak zorgen steeds voor een mooi resultaat tijdens onze workshops.

Ontdek meer over Erwin