Realdolmen

Header Realdolmen Communicatie 02
Realdolmen Logo Achtergrond

Briefing

Hoe kunnen we op een effectieve manier nieuwe kandidaten rekruteren en hoe kunnen we ervoor zorgen dat alle medewerkers de bedrijfsdoelstellingen kennen?

aanpak

Bij RealDolmen – een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in IT – organiseerden we verscheidene workshops. Het viel vooral op dat de medewerkers heel trots waren op wat ze deden. Dit aspect hebben we dan ook gebruikt in de nieuwe rekruteringscampagne.  

ICT is vaak in verandering, RealDolmen is dat dus ook. Daarom organiseerden we een tweede workshop met de medewerkers. Zo bouwden we samen met hen een nieuw verhaal op waarmee ze veilig richting de toekomst konden kijken.  

Resultaat

In samenwerking met De Facto Image Building, onze creatieve partner, ontwikkelden we een krachtige rekruteringscampagne. Deze campagne was gebaseerd op de ideeën die de medewerkers ons gaven tijdens de workshop. RealDolmen ging hiermee op zoek naar mensen die een hart hebben voor ICT, assertief zijn en initiatief willen en durven nemen. 

Om mee te gaan in de veranderende wereld, creëerden we bovendien samen een nieuwe communicatiestructuur. De nieuwe structuur zorgt ervoor dat RealDolmen haar klanten beter kan helpen bij mogelijke uitdagingen en dat ze zo kunnen blijven groeien

Img 0036

    

Img 0480

    

Img 0185

    

Mockup Adrd

    

Realdolmen Pc