Wat doen we?

Niet zomaar een bureau

Sigmund is geen gewoon communicatiebureau, wij stellen u en uw mensen centraal in alles wat we doen. Om uw organisatie in beweging te brengen, gaan we terug naar de kern van mens en communicatie: elkaar in de ogen kijken en luisteren. Wanneer u dus langskomt met een specifieke communicatiebehoefte, zullen we steeds beginnen met goed te luisteren naar u. Zo gaan we samen na wat de essentie is van uw verhaal. Mogelijk kijkt u daarna met andere ogen naar uw communicatiebehoeften.

Onze werkwijze

De wereld verandert, wij helpen organisaties om mee te gaan in deze veranderende wereld. Dit doen we aan de hand van onze 5 B’s: bekijken, begrijpen, beleven, bewegen en bestendigen. Zo houdt u uw organisatie wendbaar, keer op keer. Benieuwd? Klik op elke stap en kom samen met ons in beweging.

Mensen verbinden

Een goede chef weet steeds zijn sauzen te binden. Dat is ook binnen organisaties heel belangrijk, zowel bij startups, kmo’s als bij federaties en multinationals. Bij Sigmund houden we van verbinden, want daar zijn we sterk in. We connecteren mensen aan de hand van duidelijke en gestructureerde communicatie. Dat doen we altijd in samenwerking met u en uw mensen. Alle mensen zijn uniek, dat maakt uw team en uw organisatie ook uniek. Daarom leveren we met onze workshops telkens weer een oplossing op maat van uw bedrijf. Dit maakt het moeilijk voor anderen om uw organisatie te kopiëren en bovendien zorgt u er zo voor dat uw strategie gedragen wordt door uw medewerkers. 

U bent de chef. U heeft de ingrediënten en de recepten. Dat zijn uw troeven. Het enige wat u nu nog rest, is al het potentieel uit het recept halen. Daar helpen wij u graag bij. Samen kijken we hoe we van uw recept een verrukkelijke belevenis kunnen maken, zowel voor uw eigen mensen als voor uw klanten. Dit doen we door uw communicatie op alle fronten te optimaliseren, zonder rond de pot te draaien.