Wat doen we?

Niet zomaar een bureau

Sigmund is geen gewoon communicatiebureau, wij stellen jou en je mensen centraal in alles wat we doen. Om je organisatie in beweging te brengen, gaan we terug naar de kern van mens en communicatie: elkaar in de ogen kijken en luisteren. Wanneer je dus langskomt met een specifieke communicatiebehoefte, zullen we steeds beginnen met goed te luisteren. Zo gaan we samen na wat de essentie is van jouw verhaal. 

Onze werkwijze

Klassieke communicatie begint vaak vanuit een product of dienst. Dat is gek, want producten en diensten worden gemaakt voor en door mensen. We moeten niet langer in systemen denken, maar de mens centraal zetten. Die gedachtegang zien we gelukkig steeds vaker terugkomen in onze huidige maatschappij. Bij Sigmund vertalen we die filosofie als volgt: involve, communicate, connect.

Samen Naar Gemeenschappelijk Doel 03

We nemen mensen mee naar een gemeenschappelijk doel. Dat doel kan bijvoorbeeld een manier zijn om innovatie te bevorderen, change te faciliteren of een conflict binnen je organisatie op te lossen. We brengen mensen samen en zo creëren ze het verhaal van hun organisatie. Hierdoor wordt het een breed gedragen visie. Dat doen we aan de hand van consultancy, coaching en workshops. En we doen dat voor iedereen: kmo’s, multinationals en overheden, zowel voor individuen als groepen.

Wat Wie 03

Dat is de werkwijze van Sigmund: involve, communicate, connect. Door de mens centraal te zetten in je verhaal, creëer je een breed draagvlak voor je product of dienst. Dat is de kracht van people first. Pas dan kan je je product of dienst op een juiste manier in de markt zetten.

Involve people

VIND JE KRACHT

Communicate with people

VIND JE VERHAAL

Connect people

VIND JE FOCUS

Mensen verbinden

Een goede chef weet steeds zijn sauzen te binden. Dat is ook binnen organisaties heel belangrijk, zowel bij kmo’s, multinationals als bij overheden. Bij Sigmund houden we van verbinden, want daar zijn we sterk in. We connecteren mensen aan de hand van duidelijke en gestructureerde communicatie. Dat doen we altijd in samenwerking met jou en je mensen. Alle mensen zijn uniek, dat maakt je team en je organisatie ook uniek. Daarom leveren we met onze workshops telkens weer een oplossing op maat van jouw bedrijf. Dit maakt het moeilijk voor anderen om je organisatie te kopiëren en bovendien zorg je er zo voor dat je een breed draagvlak creëert voor je strategie. 

Jij bent de chef. Jij hebt de ingrediënten en de recepten. Dat zijn jouw troeven. Het enige wat je nu nog rest, is al het potentieel uit het recept halen. Daar helpen wij je graag bij. Samen kijken we hoe we van jouw recept een verrukkelijke belevenis kunnen maken, zowel voor je eigen mensen als voor je klanten. Dit doen we door je communicatie op alle fronten te optimaliseren, zonder rond de pot te draaien.