Sigmund Stagevacature 2018-2019

De voorbije 6 jaar bereidden we 30 stagiair(e)s succesvol voor op de arbeidsmarkt. Dit jaar doen we daar nog een schepje bovenop. Ben jij een creatieve of strategische duizendpoot die geen uitdaging uit de weg gaat? Ontdek dan onze twee stagevacatures voor academiejaar 2018-2019.

Wie zijn we?

Sigmund is een communicatiebureau dat bedrijven helpt om te communiceren vanuit de mens. De gedachte dat bedrijfscommunicatie bij je eigen mensen begint, is alles waar Sigmund voor staat.

Sigmund bestaat uit een team van vier personen. We worden bijgestaan door een uitgelezen clubje freelancespecialisten en partnerbedrijven, zodat we elke klant het resultaat kunnen geven dat zij voor ogen hebben.

Beeld8

Wat doen we?

Sigmund werkt voor alle soorten bedrijven en organisaties, van startups en kmo’s tot overheden, federaties en multinationals, in alle sectoren.

Sigmund is geen reclamebureau. Bij ons kan je terecht met een concrete communicatiebehoefte. Wij helpen je dan verder om die behoefte ingevuld te krijgen. We beginnen steeds bij het hart van de organisatie: de medewerkers. Daarom starten onze campagnes vaak bij een workshop, zodat we samen met onze klanten het verhaal kunnen opstarten. Van hieruit stellen we samen een communicatieplan op, zodat het project in goede banen geleid wordt. Wil je meer weten? Klik dan op een van onderstaande activiteiten voor meer informatie.

Wie zoeken we?

We zorgen elk jaar voor een onvergetelijke ervaring en een duidelijk groeitraject voor gemotiveerde stagiair(e)s die een hart hebben voor mensen, geboeid zijn door interne communicatie, creatief zijn en klaarstaan voor een stevige portie teamwork. Bij Sigmund kom je in contact met verschillende communicatiethema’s, daarom zijn we ook op zoek naar verschillende stageprofielen.

Een stage bij Sigmund is zeer gevarieerd en sluit dan ook goed aan bij meerdere studierichtingen. Volg je de opleiding Communicatiemanagement (afstudeerrichting PR & Voorlichting of Commerciële Communicatie), Event- en Projectmanagement of Cross Media Management? Zoek je naar een voltijdse stageplaats voor (minstens) 8 weken? Dan val je zeker binnen het profiel. Klik op een van onderstaande stagevacatures en ontdek wat een stage bij Sigmund voor jou te bieden heeft. Zit je niet in een van deze opleidingen, maar ben je overtuigd dat je over de geschikte competenties bezit om deel te worden van het team? Laat het ons dan ook zeker weten. Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten.

Helemaal overtuigd? Leuk! Stuur dan als de bliksem een enthousiast mailtje met een motivatiebrief en je cv naar Katleen. Zij helpt je graag verder. Wie weet nodigen we jou binnenkort wel uit voor een persoonlijk gesprek.

Sigmund katleen.pauwels@sigmund.be
Bredabaan 1026/6 www.sigmund.be
2900 Schoten 03 685 28 87

 

Nu horen we je al denken: “Allemaal goed en wel, maar dat zijn natuurlijk allemaal bedrijfspraatjes”. Dat kunnen we niet ontkennen. Daarom laten we onze meest recente stagiair(e)s aan het woord. In hun stageblog praten ze over hun ervaringen van voor en tijdens hun stage bij Sigmund, van het “sollicitatiegesprek” tot het échte werk. Is jouw blog de volgende?