Blog

Header Blog Bert Brugghemans En Guy Ooms 02

Passie verandert de brandweerwereld

Verandering is overal zichtbaar, ook bij de brandweer. Bert Brugghemans en Guy Ooms blikken terug op de veranderingen die de brandweer de voorbije jaren meemaakte.

Lees meer
Joren Reynders Sigmund

De Death List van een stagiair (vol. 1)

Joren blikt terug op zijn stageperiode bij Sigmund en vindt enkele opvallende vergelijkingen met een opmerkelijke film...

Lees meer
Header Site Stagiaires 2017 2018

Sigmund Stagevacature 2018-2019

Ben jij in het academiejaar op zoek naar een leuke en leerrijke stage? Zit je in je laatste jaar Communicatie of Event- en Projectmanagement? Lees dan snel onze blog en ontdek wat Sigmund jou te bieden heeft!

Lees meer
Elena Dullaert

Als stagiaire bij Sigmund: was het een thriller of een feelgoodverhaal?

Maandagochtend. Helemaal bekomen na een week paasvakantie vertrekt Elena, met klamme handen aan het stuur, richting Schoten. Eenmaal aangekomen bij Sigmund komt het typische ‘stagestresske’ opnieuw boven. Ze verzamelt al haar moed en belt aan de voordeur van Sigmund. Deze bel kondigt meteen ook het voorlopige einde van haar schoolcarrière aan. 

Lees meer
Eva Header

Vallen, opstaan en dan keihard doorgaan!

“Wat zullen ze vragen aan mij? Wat als ik geen antwoord weet? Is mijn kledij wel goed voor dit gesprek? Wat zullen ze van mij denken? Wat als ik geen goede eerste indruk maak? Stinkt mijn adem? Misschien had ik me meer moeten informeren over het bedrijf …” Eva's hoofd was gevuld met 1000 vragen. Lees in deze blog alles over haar ervaringen als stagiaire bij Sigmund.

Lees meer
Frauke Blog Sigmund

Weg met die comfortzone

"Soms is mijn hoofd een overlopend vat van verhalen en kan het wel eens gebeuren dat ik tijdens het vertellen niet één of twee keer afwijk, maar gewoon totaal vergeet wat ik nu eigenlijk aan het vertellen was. Nieuwe verhalen schieten door mijn hoofd en moeten gehoord worden of ik ga ze misschien vergeten. Als mijn vrienden dit lezen (en dat doen ze maar beter!), dan zullen ze glimlachen van herkenning." Een voorsmaakje uit de eerste blog van Frauke over haar ervaringen als stagiaire bij Sigmund.

Lees meer
Happy 2018 Sigmund

Sigmund wenst je een gelukkig 2018!

We wensen iedereen een gelukkig en kleurrijk 2018, net zo kleurrijk als onze Post-its! 

Lees meer
Header Blog 3 Verandering

Klanten en medewerkers: de zon in jouw zakelijk zonnestelsel

Zet je klanten en je collega's centraal in je organisatie. Lees er alles over in onze nieuwe blog!

Lees meer
Header Blog 2 Social Media

Sociale media schudden de klassieke organisatie door elkaar

Hoe kan je sociale media inzetten om je interne communicatie te optimaliseren?

Lees meer
Header Stagiaires 2017 2018

Stagevacatures 2017-2018

Op zoek naar een leuke stage voor academiejaar 2017-2018? Dan ben je bij Sigmund aan het juiste adres! Ontdek hier onze 4 nieuwe stagevacatures.

Lees meer